Napište koment a hlásněte v anketě!!!

herec Miguel A. Nuñez Jr.

23. listopadu 2008 v 15:26 |  Seriál Joey
Miguel A. Nuñez Jr.:
Datum narození: 19. října 1961

Biografie: Migue se narodil v New Yorku a vyrůstal s osmi sourozenci. Zanedlouho se přestěhoval s rodinou do Severní Caroliny, kde vyrostl a dodělal střední školu. Po maturitě se přestěhoval do Los Angeles se snem, stát se hercem.
Jeho dojmy tam, nebyly takové, jaké se představoval. Za prvních pět let si nenašel ani jednu práci pro televizi nebo film, a proto musel najít jiný způsob, jak vydělávat peníze. Na začátku 80. let, začal jít do sebe a dostávat menší role ve filmech (jako např. Automan, The Twilight Zone, Amen).
Filmy začal pořádně dělat až koncem 80. let, ačkoliv dál pokračoval i s hraním nevýznamných rolí v pozadí. V půli 90. let už hrál větší role ve filmech Street Fighter a Bugs in Hard Vice .
Nunez začal konečně hrát opravdové role až koncem 90. let., kdy si zahrál vedlejší roli v seriálu The Faculty (hrál Luise Jacksona) a hlavní roli ve filmu For Richer or Poorer. Pak začal svoji úspěšnou dráhu filmy Why Do Fools Fall In Love (1998) a Life (1999). V roce 2002 byl Nunez obsazen do komedie z basketballového prostředí. Zahrál si úspěšného hráče basketballu, který ale jednou z legrace ukázal zadek všem divákům po zápase, a tak ho vyhodili. Nedokáže žít bez basketballu, a proto se převleče za ženskou a jde hrát do dámského družstva.
Teď žije v Los Angeles a pomáhá bezdomovcům. Je ženatý a má dvě dcery.
Výška: 188 cm

Filmografie:
The Adventures of Pluto Nash (2002)
Juwanna Mann (2002)
MacArthur Park (2001)
Flossin (2000)
Nutty Professor II: The Klumps (2000)
If You Only Knew (2000)
Life (1999)
Why Do Fools Fall In Love (1998)
For Richer or Poorer (1997)
Leprechaun 4: In Space (1996)
A Thin Line Between Love and Hate (1996)
Carnosaur 2 (1995)
Hard Vice (1994)
Street Fighter (1994)
There Goes My Baby (1993)
Round Trip to Heaven (1992)
Lethal Weapon 3 (1992)
Shadowzone (1990)
Harlem Nights (1989)
Action Jackson (1988)
Dangerously Close (1986)
Jumpin' Jack Flash (1986)
The Return of the Living Dead (1985)
Friday the 13th: A New Beginning (1985)
Joy of Sex (1984)
Zajímavosti:
◦Miguel má dvě dcery: Miu (1995) a Micolu (1999)
◦pracoval v teleshopingu
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama