Napište koment a hlásněte v anketě!!!

Filmografie Davida

28. června 2008 v 16:32 |  David Schwimmer (Ross Geller)

2008 - Madagaskar 2 (Připravuje se)
2007 - Run, Fat Boy, Run (Připravuje se)
2006- Big nothing
2005 - Madagaskar
2002 - NBC 75th Anniversary Special (TV)
2001 - "Bratrstvo neohrožených"
2001 - Friends: The Stuff You've Never Seen (TV)
2001 - Hotel
2001 - Vzpoura (TV)
2000 - Láska a sex
2000 - Řezník, kněz a prostitutka
1999 - Celebrity Profile: Henry Winkler (TV)
1999 - Zuřivost
1998 - Šest dní, sedm nocí
1998 - Nadaný žák
1998 - Přátelé
1998 - Since You've Been Gone (TV)
1998 - Tenká růžová čára
1997 - Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life (TV)
1997 - Kozy, kozy, kozičky
1996 - Smuteční host
1994 - "Monty"
1994 - "Přátelé"
1994 - Vlk
1993 - "Policie - New York"
1993 - Twenty Bucks
1993 - Waiter, The
1992 - Na rozhraní
1991 - Let vetřelce
1989 - Deadly Silence, A (TV)
1989 - "More You Know, The"
1988 - "Báječná léta"

Divadlo
2005- Some girls

Režie
2004 - "Joey"
1998 - Since You've Been Gone (TV)
1994 - "Přátelé"
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama